Angels Tokio Hotel
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Welcome!!!

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Friends for ever

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
SyaCM
ღTokio Hotelღ
SyaCM

Data de inscriere : 23/04/2011
Varsta : 27
Localizare : Ploiesti

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeJoi Mai 05, 2011 12:28 pm

Hey!
M'am hotarat sa postez si eu un fic :d
Sper sa va placa si scuze pt viitoarele greseli de ortografie si de scriere :d

So personajele:d

Friends for ever Samanthasn

- Sam (Samantha Brown- 16
E cea mai nebuna din grup. Ea e sufletul petrecerii si adora tot ceea ce contine alchool… de aceea majoritatea petrecerilor la care ia parte se tremina la spital… Ea locuieste intr’o vila imensa , undeva in mijlocul New York’ului si creeaza intotdeauna probleme celor din jur. Parintii ei sunt directorii unei firme imobiliare.

Friends for ever 55334963

- Heiley (Heiley Stward- 16) -
E cea mai traumatizata din grup… Momentul care a marcat’o total, a fost acela in care mama ei a fost ucisa chiar sub privirile ei. Tatal ei este un important om de afaceri din New York, si a fost de acord ca Heiley sa locuiasca intr’un apartament, pt a o ajuta sa treaca peste decesul mamei.

Friends for ever Tamyi

- Tamy (Tamara Jackson- 16)
Este o fata care s’a mutat de curand in New York. Nu si’a cunoscut niciodata parintii, iar cei adortivi sunt politicieni. Este prietena lui Mad. Este putin cam suparacioasa si adora sa aiva ultimul cuvant. Locuieste impreuna cu Heiley in apartamentul acesteia. Dispare la din peisaj pt o perioada din cauza lui Mad...

Friends for ever Maxd

- Mad (Max Harrison-16
Este prietenul lui Tamy, insa din totdeauna a simtit ceva mai mult decat o prietenie pt Heiley. Pt ca Heiley nu ia dat nimic de inteles, s’a cuplat cu Tamy. Se cearta des, pt ca sunt caractere diferite. Mama sa a murit cand era inca mic, iar tatal sau e directorul liceului la care invata el si prietenii sai.

Friends for ever Zozole

Zozo (Adam Green-16)
E masculinul lui Sam. I se mai spune si Zozole. Nu ii place scoala si adora sa chiuleasca.. Parintii sai nu sunt persoane importante, dar mostenesc o vila in new York si o multime de bani.

Friends for ever 77709415
- Kevin (Kevin Bennett- 16) -
E foarte nepasator si uneori asta ii deranjeaza pe cei din „gasca” .De cele mai multe ori doarme in apartamentul lui Heiley, pt ca se cearta foarte des cu parintii sai. A fost primul prieten al lui Heiley,care incail place. Parintii lui nu sunt persoane importante.

Ultima editare efectuata de catre SyaCM in Vin Mai 06, 2011 1:56 am, editata de 1 ori
Sus In jos
ஐNicoleஐ
Admin
ஐNicoleஐ

Data de inscriere : 10/04/2011
Varsta : 26

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeJoi Mai 05, 2011 12:42 pm

Interesant
NEXT
Sus In jos
https://thangels.forumgratuit.ro
Nyko
ღTokio Hotelღ
Nyko

Data de inscriere : 22/04/2011

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeJoi Mai 05, 2011 1:01 pm

Personaje frumoase :X
Hai cu Prima parte
Sus In jos
SyaCM
ღTokio Hotelღ
SyaCM

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeJoi Mai 05, 2011 1:05 pm

Partea 1

1

Era cam ora 00:30. Heiley dormea, iar Tamy si Kevin se uitau la televizor, pt ca nu puteau sa doarma.
K- (mancand popcorn) Si… te’ai certat iar cu Mad?
T- Incerci sa te faci ca iti pasa? (Kevin da din cap si rade) Nu’ti iese! (aruncand nervoasa o perna in peretele din fata ei)
K- Parca vad ca maine va impacati! (rade)
T- Kevin, m’am saturat! (intorcandu’se spre el, lucru care il face pe Kevin sa se uite mirat la ea) El crede ca nu stiu ca ii place Heiley! Chiar m’am saturat!
K- A… De ce nu vorbesti cu el? (mancand nepasator floricele, in continuare)
T- Si ce sa ii spun?! Sa nu ii mai placa de Heiley?!
K- Atunci vorbeste cu Heiley! (nepasator)
T- Ratatule!
Ii da cu o perna in cap si se ridica de pe canapea, indreptandu’se spre camera in care dormea Heiley . Ajunge in camera si iese pe balcon. Se aseaza pe scaun si ia o tigare din pachetul de pe masuta si incepe sa fumeze. Dupa cateva minute incepe sa planga…plangea de ciuda! Plangea pt ca isi dadea seama din ce in ce mai mult ca defapt nimeni nu tine la ea… Tamy lasase usa deschisa, iar frigul de afara intrase in camera in care dormea Heiley , trezind’o. Heiley se ridica si iesi si ea pe balcon, asezandu’se langa Tamy.
H- Mad?
T- Lasa’ma odata! (tipand si intorcandu’si fata plina de lacrimi, in asa fel incat Heiley sa nu o mai poata vedea.)
H- Ok… Spune’mi cand te mai linistesti… (Se intoarce in camera si inchide usa. Nu mai putea sa doarma, asa ca auzind televizorul din sufragerie, merge sa vada ce face Kevin)
H- Hey!
K- Vrei? (intinzandu’i bolul cu poppcorn)
H- Nu, mersi! Ce are Tamy?
K- Ce are Tamy?! (nepasator, mancand popcorn)
H- Plange!
K- A, cred ca din cauza lui Mad…
H- Nu se potrivesc! I’am spus asta deja lui Mad! Tu chiar nu ai vorbit cu Mad?
K- Ba da… Da’ nu pot sa iti spun ce mi’a zis… Poate ca iti va spune el odata si odata… Da’ la cat de fraier e, n’are tupeu!
H- Sa imi spuna ce? (Kevin tace. Heiley se ridica si merge inapoi in pat.)

Sus In jos
Nyko
ღTokio Hotelღ
Nyko

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeVin Mai 06, 2011 12:33 pm

kevin e ffff nepasator Neutral
Lu Kevin de cine ii place ???
Io vreau NEXT Very Happy
Sus In jos
denny.denny
Moderator
denny.denny

Data de inscriere : 10/04/2011
Varsta : 28
Localizare : Cluj-Napoca

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeVin Mai 06, 2011 12:37 pm

imi place ..pune nextu :*
Sus In jos
SyaCM
ღTokio Hotelღ
SyaCM

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeVin Mai 06, 2011 1:13 pm

2

Dimineata, Heiley se trezeste si isi face un sandwich. Kevin inca dormea. Ceva ciudat in dimineata asta: Tamy nu era nicaieri. Heiley nu isi facea griji pt ca credea ca e la baie. In cele din urma Kevin se trezeste si el si merge la bucatarie, unde Heiley isi pusese sandwich’ul pe o farfuriuta, asteptand sa se mai raceasca. Kevin se aseaza si ii ia sandwish’ul din fata.
H- Kevin!
K- Ce?! (mancand )
H- Nu conteaza… Ai vazut’o pe Tamy?
K- Nu.
H- Cred ca e la baie…
K- Nu e la baie, pt ca de acolo vin eu. Si nici pe balcon nu e pt ca am fost eu sa imi iau pachetu’ de tigari de acolo. Iti vine sa crezi?! Era gol!
H- Ce’i cu ea?! Il sun pe Mad…
Heiley pleaca sa isi caute telefonul, in cele din urma il gaseste pe masuta de pe balcon. Se apleaca peste balustrada, vrand sa vada daca Tamy era cumva pe una din bancile de afara. In cele din urma o vede plimbandu’se pe aleea din fata blocului.Samantha se indrepta spre ea.
S- Hey! Ce’ai patit? (o ia in brate) Hai sus!
T- Nu… Astept un taxy… Plec din oras…
S- Ce?!
T- Sam, asculta: Mad o place pe Heiley! Eu nu pot sa mai continui asa! (cateva lacrimi ii curg pe obraz)
S- De ce nu incerci sa vorbesti cu Mad?
T- El crede ca nu stiu asta! El ma crede atat de fraiera incat sa nu imi dau seama ca ma foloseste sa o faca geloasa pe Heiley! E cel mai mare fraier! Heiley nici macar nu ii da atentie! Nimanui nu’i pasa de mine, aici!
S- Mie imi pasa si nu te las sa pleci! Faza asta cu Mad e doar in capul tau! Crde’ma, Mad nu ar face nimanui asta! Si Heiley?! Ce i’ai spus cand ai plecat?!
T- Nimic… Cred ca inca doarme…
S- Tamy, nu iti dai seama ce faci!
T- scuza’ma, mi’a venit taxi’ul! Pa! (trece pur si simplu pe langa Sam.)
S- Tamy! (Taxi’ul deja plecase. Sam, nemiavand ce face, urca in apartamentul lui Heiley, unde ii deschide Kevin)
S- Tamy a plecat!
K- Pai intram mai tarziu…
S- Tu chiar nu poti sa te prefaci ca iti pasa si tie de ceva?! (il da la oparte si se duce tinta la Heiley)

Sus In jos
Nyko
ღTokio Hotelღ
Nyko

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeVin Mai 06, 2011 1:26 pm

Bill si Tom cand apar ???
MAd asta e chiar prost daca o foloseste Neutral
Vreau NexT NexT NexT Very Happy
Sus In jos
SyaCM
ღTokio Hotelღ
SyaCM

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeSam Mai 07, 2011 2:55 am

Nu i'am bagat pe Tom si Bill in ficul asta. O sa pun unul si cu ei dupa ce il termin pe asta... Very Happy si asta curand pt ca asta nu e foarte lung Very Happy

3

S- a plecat!
H- Cine?! (calma, pt ca, atunci cand o vazuse pe Tamy de pe balcon, nu ii vazuse si geamantanul)
S- Tamy!
H- Ce?! De ce?!
K- O, frate! Trebuie sa ii spun lu’ Mad… (entuziasmat)
S- E numai vina lui! (trantindu’se pe canapea)
K- Da… (rade) Ce faci?! (ii raspunsese Mad)
K- Hai sa iti dau o veste! (Mad intra cu telefonul la ureche in camera in care se aflau toti 3 si aseaza pe canapea langa Sam si Heiley.)
M- ia zi! Vrei sa inchid sau te simti mai bine daca imi spui la telefon? (cei 2 rad)
K- A plecat Tamy! (entuziasmat)
M- A, ok…
S- Deci Tamy chiar avea dreptate!
H- Bine, ok! Imi spune si mie cineva ce se intampla?! Toti stiti ceva ce eu nu stiu… Am promis toti ca nu o sa avem secrete unul fata de celalalt. (pe usa intra Zozo)
Z- da, in clasa a 4! (rade.Kevin era in pijamale)
Z- So, iar te’ai certat cu mata? (rade. Nu astepta un raspuns) unde’i Tamy?
S- A plecat! (scotand din geanta cu care venise o doza de cola)
Z- A, ce cool! Nu vrei mai bine asta? (scoate din ghiozdan o doza de bere, pe care Sam i’o ia din mana)
Z- (rade) Si cand vine?
M- Nu mai vine! (rade)
H- Eu inca astept!
M- O sa iti spun la un momentdat…
Z- Ce?! (mirat)
H- A, nici tu nu stii? (vazndu’i expresia lui Zozo) Ma mir! (rade)
M- De ce?
S- Pai daca nu stie Zozole ceva, e grav! (rad toti 5)
Z- Va referiti la faza ca lu’ Mad ii place de Heiley? Stiaaam de mult! (rade. Mad se uita nervos la el)
M- Mdeah, preferam sa ii spun eu…

Sus In jos
Nyko
ღTokio Hotelღ
Nyko

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeSam Mai 07, 2011 3:44 am

Ma enerveaza MED Mad
HAi ca devine interesant
Pune NEXT Very Happy
Sus In jos
SyaCM
ღTokio Hotelღ
SyaCM

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeDum Mai 08, 2011 10:47 am

4

Dupa cateva secunde in care privi in gol fara sa poata rosti macar un cuvant,Heiley ridica capul, iar privirea ei o intalnii pe cea a lui Mad, care incerca sa ii observe expresia fetei, fiindu’i greu din cauza parului care ii acoperise fata. Isi scutura capul dupa care isi ia geanta si spuse catre ceilalti:
H- Haideti, ca iar intarziem!
Z- Mda… Nu am mai chiulit de 2 zile! Sunt terminat omule! (Heiley zambeste ironic si iese prima pe usa. Se indreapta si ceilalti spre usa)
Z- (luandu’i berea Samanthei din mana si luand o gura zravana.) Kevin, tu vi in pijamale, azi? (ironizandu’l ca de obicei)
K- A, nu… Luati’o inainte, vin si eu dupa ce ma schimb si imi iau niste tigari, ca mi le’a fumat Tamy aseara… (Zozo coboara si el dupa ceilalti.)
S- Pe bune acu’, Zozo are dreptate! Haideti sa mai chiulim si noi putin!
H- Samantha! Uneori chiar ma uimesti… (amuzata, incercand sa para ca nu se mai gandeste la ceea ce se petrecuse mai devreme in apartamentul ei.)
Z- So, Samantha nu vrei sa iti arat eu imprejurarile?
S- Te’ai lovit la cap?
Z- cred ca e din cauza berii! (rade) Hai sa iti arat unde e scoala!
S- A, ok! (intelegand din privirea lui Zozo ca vrea sa ii lase pe cei 2 singuri. So Sam si Zozo se indeparteaza. Mad nu spunea nimic… Heiley la fel… Intr’un final:)
M- Esti ok?
H- Da… cred… Ma rog, cert e ca ma simt naspa pt ca acum imi dau seama ca Tamy a plecat doar din vina mea… si ca va certati doar din cauza mea… daca as fi fost in locul ei as fi facut la fel… De ce te’ai mai cuplat cu ea daca stiai ca nici macar nu ti la ea?
M- Nu stiu… Poate pt ca erati prietene…
H- Si cu Sam sunt prietena, de ce nu te’ai combinat ce ea?
M- Ce intrebare! Sam face parte din gasca’! Defapt nici eu nu stiu de ce… Poate o sa imi cer scuze azi la scoala… (incercand sa schimbe subiectul)
H- Poate?! Trecuse si asa prin multe…
M- Nu’mi pasa! … (luand’o de mana)
H- Esti incredibil! Sa mor daca te credeam asa! (langa ei opreste un Rolls Roys, al carui geam se deschide, si vocea monotona a unui barbat imbracat intr’o geaca de piele si cu niste ochielari de soare la ochii ii spune lui Heiley sa urce.)
Sus In jos
Nyko
ღTokio Hotelღ
Nyko

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeDum Mai 08, 2011 10:57 am

iiiiiiii, cine era ??? Very Happy
Super tarre.
Tu ai zis ca nu o sa fie lung Sad
Merita sa fie lung, si cu multe poveste de dragoste in el .
HAi cu NEXT :* :d
Sus In jos
SyaCM
ღTokio Hotelღ
SyaCM

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeLun Mai 09, 2011 10:01 am

5

Dupa un schimb rapid de priviri cu Mad, Heiley se intoarce catre barbatul din masina si ii spune ca vrea sa mearga pe jos azi la liceu. Acel barbat se numea Jim si era unul dintre cei mai de incredere bodyguarzi ai tatalui lui Heiley.
J- Nu se poate, domnisoara! Tatal dumneavoastra m’a rugat sa am mare grija de dumneavoastra, mai ales dupa incidentul, care s’a sfarsit la spital…
H- Nu’mi aduce aminte din cauza cui! (uitandu’se urat la Mad)
M- (rade) Sorry, dinnou.
J- Domnul Max, vine cu noi?
H- Jim! Relaxeaza’te! Pot sa ajung si pe jos!
J- Nu se poate! Va rog sa urcati, altfel imi faceti problme cu sefu’...
H- Bine,vin cu tine... (Mad tocmai se intorsese sa plece) Nu ma lasi singura! (Dandu’si ochii peste cap, Mad se urca in masina)
Au ajuns destul de devreme asa ca se aseaza pe o banca in asteptarea celorlalti.
H- Ce dracu’ fac ma astia?!
M- Ă?! (scotandu’si o casca din ureche)
H- Doamne, de ce nu te’oi fi lasat yo sa vi pe jos?!
M- Mi’e dor de Tamy... (Rade ca prostu’. Heiley o suna in timpul asta pe Sam)
H- Unde sunteti?!
S- Heiley, n’o sa’ti vina sa crezi! Suntem pe luna! Iti fac cu mana, ma vezi? (redevenind serioasa) Pe drum, unde dracu’ vrei sa fim?! Pe noi nu ne duc gorilele la scoala, spre deosebire de altii!
H- Kev’ e cu voi?
S- Daaaa, tocmai acu’ o facem in 3! Hai oftica’te! (rade)
H- Kev’ e cu voi? (fara sa ia in seama tampeniile lui Sam)
S- Da! (tipa).... (dupa cateva secunde) Defapt nu...
H- Ce?! Hai mai! Mi’a promis ca vine azi!
S- A, stai! Am uitat sa’ti spun: azi ne’o prezinta pe noua lui „fosta”! (rade)
H- Ce ne ce?!
S- S’a cuplat iar cu aia, cum o cheama?! Masa! Rahitica aia! Cretina aia blonda! Hai ma’ ca tre’ s’o sti!
Z- Fefe! (se aude in fundal vocea lui Zozo)
H- Gata, deci acu’ chiar nu mai am ce discuta cu el! (inchide)

Friends for ever Fefey

Ea e Fefe... N'o sa mai apara in fic, da' m'am gandit ca e dragut daca o pun si pe ea
Sus In jos
Nyko
ღTokio Hotelღ
Nyko

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeMar Mai 10, 2011 5:45 am

Heiley nu il suporta pe Mad ??
Scuze pentru ca am intarziat cu comu Very Happy
Super tarre
Lu Heiley ii place de Kev ??
Ce complicata e povestea ( la modul bun ) Very Happy
HAi cu NEXTUUUU :o3
Sus In jos
SyaCM
ღTokio Hotelღ
SyaCM

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeMar Mai 10, 2011 10:03 am

Heiley a fost cu Kevin si inca ii mai place de el... Cat despre Mad, are cateva gesturi care lui Heiley nu'i plac Smile

6

S- Ouch! Asta tre’ sa doara!
Z- Ba’ yo nu mai vin! Du’te daca vrei!
S- Why?
Z- Am o intalnire! (scoate limba)
S- Cu cine?! (Zozo ridica o spranceana) Adica nu ca mi’ar pasa...Du’te, fa ce vrei! Adica e problema ta! Nu’mi pasa...... Fa ce vrei!
Z- Sam, am inteles ideea! (Zozo si Samantha se despart. In 5 minute Sam ajunge la banca pe care stateau Heiley si Mad)
H- Unde’i Zozo?!
S- Se intalneste cu o fraiera! (nervoasa)
H- (Isi da ochii peste cap) Bine hai in clasa! (ii da o casca jos lui Mad) Am spus hai in clasa! (tipa in urechea lui)
S- Bai deci yo m’am plictisit de scoala! Nu mai rezist! N’am mai chiulit de o saptamana, pana mea!
H- Haide!
M- Don’t wanna run on your comand! (fredonand melodia pe care tocmai o asculta, Tokio Hotel- Dogs unleashed)
S- Are dreptate!
M- Ba nu inteleg de ce iti pasa atat de mult daca chiulim noi sau nu! Da’ scuza’ma tie iti pasa decat de Kev’! Ba spala’te cu Kevin al tau pe cap! (Se ridica si pleaca)
H- Ba yo imi bag picioarele! (trantindu’se pe canapea) Ce am facut atat de rau sa merit asta?!
S- La ce te referi?
H- Pai uita-te si tu: Tamy a plecat din cauza mea, Mad s-a suparat pe mine ca nu vreau sa ma cuplez cu el si Kev’ deja e cu alta...
S- Bai , m’ai zapacit cu Kevin! Frate faci atatea pt el si el ca nesimtitu’ se ... cu alta! Cand o sa te opresti?! Tu chiar nu vezi ca undeva il doare de tine?! Daca il da intr’o zi masa afara din casa definitiv iti dai seama ca pt el nu’i nici o problema! Sta la fraiera de Heiley! Si Zozo ma scoate din sarite! Uita’te si tu: yo (inghite).... si el nimic! Ce pana mea vrea si asta sa ii mai fac?! Sti ce cred? Cred ca astia 3, adica Zozo, Kevin si Mad , fac misto de noi! (Heiley incepe sa rada)

Sus In jos
Nyko
ღTokio Hotelღ
Nyko

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeMar Mai 10, 2011 10:30 am

MS ca m-ai lamurit Very Happy
Nici nu stiu ce sa zic
NNNNNEEEEEXXXXTTTTT !!!!!!!!!!!!Very Happy
Sus In jos
SyaCM
ღTokio Hotelღ
SyaCM

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeMar Mai 10, 2011 12:08 pm

7.

S- Vorbesc serios! Tu te invinovatesti ca din cauza ta a plecat Tamy... defapt a plecat pt ca Mad si’a batut joc de ea... Kevin? Daca ar gasi un alt loc in care sa stea ti’ar intoarce spatele in secunda doi! Si Zozo e un idiot! Nici nu stiu de ce imi place de el!
H- Ma mir ca nu zici nimic si de Tamy!
S- A pai stai asa! Tamy e o fraiera! Mad nu si’ar fi batut joc de ea daca ea nu l’ar fi lasat! Si’a dat seama demult de faza aia... stii tu... da ea nu, Batman, Batman! Putea Mad al ei sa’i faca asta?! Noooo....
H- Da... Sti, daca totul ar fi asa de simplu ar fi plictisitor...
S- Da, inteleg.... (dupa cateva secunde se intoarce catre Heiley) Defapt nu, nu inteleg... (Heiley rade)
B- Pai uite, daca ai fi in momentu’ asta cu Zozo, ar fi plictisitor...
S- Daca as fi in momentu’ asta cu Zozo si m’ar plictisi de el i’as da papucii... Dăăă!
B- Sam, nici nu stiu de ce vorbesc cu tine in momentu’ asta...
S- Fii atenta! (privind undeva in stanga lui Heiley. Heiley face acelasi lucru. Pe poarta
liceului intra Kevin si Fefe
K- Hey! Ea e Fefe, da’ deja va stiti… (zambeste.)
H- Mergem, Sam? (Cele 2 merg acasa la Heiley, unde aceasta se schimba. Isi ia o fusta neagra cu niste colanti si un tricou albastru.)
S- Tu nu ai nimic de baut aici?!
H- Hai jos sa luam ceva… (Cele 2 coboara dupa ceva de baut. Dupa cateva minute se intorc cu cateva doze de cola si de bere. In apartament ajunsesera ulterior si Mad si Zozo…
Sus In jos
Nyko
ღTokio Hotelღ
Nyko

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeMar Mai 10, 2011 1:07 pm

Batman, Batman I love you
Ce mai face Tamy ???
Kevin o sa ramana cu FEFE sau cu Heiley ???
HAI CU NEXT Very Happy
Sus In jos
SyaCM
ღTokio Hotelღ
SyaCM

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeMier Mai 11, 2011 1:55 am

Pai Tamy o sa apara in curand si va fi personajul principal in partea 2... Fefe n'o sa mai apara, dar nici cu Heiley nu va fi Kevin... o sa vezi in curand de ce Very Happy

8.

Z- Ce dracu’ ma, iar e Kevin cu Fefe?!
H- Da’l in masa!
M- Nu pot sa cred! L’a injurat pe Kev’ sau mi s’a parut mie?!
H- N’am…(desface o doza de bere.) chef de glume!
S- Am o idee!
H- Ce idee?
S- Hai sa mergem dupa Tamy…
H- Da!
M- Stati asa! Eu nu merg cu voi! Nu vreau sa vina tarfa aia inapoi!
H- N’o mai face tarfa pe Tamy! E numai vina ta ca a plecat…
S- Spre deosebire de tine noi chiar tineam la ea…
Z- Bai, nu’mi plac chiestiile de genu’ asta, da’ vin cu voi dupa Tamy…
S- Si intalnirea?
Z- A, vrei sa ma duc sa ma intalnesc cu Aida?
S- Cu cine?
Z- Cu verisoarta!
S- Aaaaa!
H- Explica’I ca n’a inteles… (rade)
S- Ba da! Nu’s asa de proasta! (dupa cateva secunde) Defapt nu, n’am inteles nimic…
Z- Azi m’am intalnit cu verisoarta!
S- Si yo te’am intrebat care verisoara! Ce crezi ca yo tin minte tot neamu’!
H- Cum o cheama pe maicata? (era o gluma pe care o faceau des, pt ca Sam nu reusea sa retina lucruri. )
S- Martha… Michael!
H&M&Z- Rachel! (razand)
Z- So sa revenim! M’am intalnit cu Aida, verisoarta! Singura de altfel… (Sam se uita nedumerita la Heiley)
Z- Tradu’i! (dandu’si ochii peste cap . Sam era la a 3a cutie de bere)
H- Pink… (Ea e Aida, careia I se mai spune si Pink, de la obsesia pt roz - Friends for ever Imagescaz5i815 )
S- Ce face?! S’a intalnit cu idioata aia?!
H- Nu vrei tu sa mergi sa dormi putin?
Sus In jos
Nyko
ღTokio Hotelღ
Nyko

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeMier Mai 11, 2011 6:57 am

Nu cred ca vrea Smile

H- Cum o cheama pe maicata?
S- Martha… Michael!
H&M&Z- Rachel! (razand)
Super faza Smile

Tin-o tot asa.

Chiar daca nu e cu Bill si tom, e chiar super tarre, ficul Very Happy

HAi cu NEXT I love you
Sus In jos
SyaCM
ღTokio Hotelღ
SyaCM

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeMier Mai 11, 2011 8:46 am

Ms >Very Happy<

9.

S- Nu ca tre’ sa mergem dupa Tamy…
H- Mergem maine… (ajutand’o sa se ridice)
S- Si promiti ca nu mai mergem la scoala?
H- Da, Sam, da… (Dupa ce in sfarsit o duce la culcare, suna acasa la Sam. Raspunde mama Samanthei, iar Heiley rasufla usurata. N’ar fi vrut sa aiva o discutie cu tatal lui Sam dupa ce s’a intamplat saptamana trecuta, cand Sam a ajuns dinnou la spital…)
H- Buna seara… Sunt Heiley… Sam ramane la mine in seara asta…
R- Iar a baut?
H- Nu! E bine…Avem un proiect de facut… si am tot amanat si acum trebuie predat maine…
R- Heiley! E beata, nu?
H- V’am spus ca nu!
R- Ok, atunci nu’I nici o problema daca vin acolo sa o vad! (inchide. Heiley injura in gand. Exact in momentul in care se intorsese sa plece din camera respectiva, telefonul suna dinnnou. Spera sa fie mama Samanthei care se razgandise intre timp. Pe dracu’ – era taicasu’…)
T- Heiley! Imi explicit si mie de ce a ajuns Samantha dinnou la spital?! (Se intorsese cu o zi inainte dintr’o delegatie la Paris, drept urmare era in urma cu noutatile.)
H- tata…
T- Niciun tata! Vin sa te iau imediat de acolo! Ti’am promis ca daca se mai intampla lucruri de genul asta, te trimit la bunicata la tara! Fa’ti bagajele!
H- Tata! (Taicasu’ inchide. Pune receptorul in furca si merge in sufragerie, unde Zozo se certa cu cineva la telefon, cu masa.)
Z- Bai femeie, daca iti zic ca e zahar!
Mama- Tu nu intelegi ca din momentu’ asta nu mai ai ce cauta cu drogatii ailalti! I’ati ce mai ai pe acolo si misca’te acasa! O sa te duca Tony la aeroport!
Z- Si unde dracu’ ma trimiti cu Tony?! (Tony fiind soferul familiei)
Mama- La o clinica de dezintoxicare din Paris, unde altundeva?! (Zozo inchide)
Z- O duci pe mata la dezintoxicare! Da’ ce mai ca pe’aia o duci direct la morga!

Sus In jos
Nyko
ღTokio Hotelღ
Nyko

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeMier Mai 11, 2011 9:11 am

O duci pe mata la dezintoxicare! Da’ ce mai ca pe’aia o duci direct la morga
SmileSmileSmileSmileSmile)))

Heiley se duce la tara Question affraid

Acolo o sa se indragosteasca de cineva ???

SOOO... NeXt Very Happy
Sus In jos
SyaCM
ღTokio Hotelღ
SyaCM

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeMier Mai 11, 2011 9:37 am

10.

M- Ce s’a intamplat?
Z- Mi’a gasit prafurile! Idioata dracu’, imi cauta si in sertaru cu chiloti!
M- Tu ce mai ai?! (lui Heiley)
H- Maicasa lu’ Sam vine aici sa o ia si tata ma trimite la tara…
Z- Ba’ ce facem, ca yo nu plec nicaieri fara voi! O sa imi fie dor si de cretinu’ de Kevin!
K- Cretin esti tu! (care intrase ulterior pe usa) Acu’ chiar nu ma mai intorc acasa!... De ce aveti toti fetele astea?
H- Asta e ultima data cand ne vedem…
K- Ce face?!
M- Pe Heiley o trimit la tara, pe Zozo la dezintoxicare si pe Sam probabil ca o sa o interneze intr’un ospiciu…
H- Da’ de ce ii spui lui?! Pe el il doare undeva!
K- Acu’ ce am mai facut?!
H- Ai promis ca vi la liceu azi!
K- Hai ma! Te superi din lucruri de’astea banale!
H- Da Kevin, ma supar din lucruri banale! Ne suparam din lucruri banale! Tie nu’ti pasa niciodata de niciunu’ dintre noi! Mad nu mai zambii! (nervoasa)
Z- Am o idee!
M- Ce idee?
Z- Hai sa fugim…
M- Unde dracu’ sa fugim?!
Z- Ba’ deci pe mine ma trimit la dezintoxicare si daca nu veniti si voi cu mine, sa mor daca nu imi tai venele! Prefer sa dorm pe strada daca sunteti si voi… (Lui Heiley ii dau lacrimile)
H- Eu vin!
Z- Kevin?
K- Ma bag!
Z- Pe Sam nu o mai intrebam ca sigur daca era treaza venea! (toti rad, in afara de Mad)
M- Eu nu vin! (toti se opresc simultan din ras)
H&Z- Ce?!
Sus In jos
Nyko
ღTokio Hotelღ
Nyko

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeMier Mai 11, 2011 11:37 am

Ce l-a apucat pe MAd ???
Nuj de ce dar Mad ma enerveaza Twisted Evil
Hai cu NEXT. Very Happy
Sus In jos
SyaCM
ღTokio Hotelღ
SyaCM

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitimeMier Mai 11, 2011 1:39 pm

O sa plateasca Mad pt tot Twisted Evil ... Are Tamy grija Twisted Evil 11.

11.

M- Nu, nu vin… De’abia am inceput sa ma inteleg cu aia de’acasa si acu’ sa fug cu voi… nici macar nu avem unde sa stam…
K- Yo nu te stiam asa fatalau…
M- Cu ce bani, ma rog o sa ne intretinem?! Voi chiar nu ganditi?! (Zozo se scotoceste prin buzunare.)
Z- Eu am 1.000 $... (Heiley si Kevin fac acelasi lucru)
H- Eu am 1200$... (Scotoceste si in geanta Samanthei) Si Sam are 2000$...
K- Eu am 200$...
Z- Nu’I nimic, frate! Nu te lasam aici! Mad?
M- Nu vreau sa am vreo legatura cu asta! (isi ia ghiozdanul si pleaca)
H- Nu pot sa cred? Ce naiba I s’a intamplat lu’ Mad?!
Z- Nu mai conteaza… O sa regrete mai tarziu! Hai sa o trezim pe Sam… (Merg toti 3 in camera in care dormea Sam. O zgaltie putin, dar Sam nu face altceva decat sa se intinda si sa doarma in continuare)
Z- Amintiti’mi sa nu o mai las sa bea asa de mult! (O ia in brate pe Sam.)
H_ Tine asta! (punandu’l pe Kevin sa tina geanta ei deschisa.) Hmm…Ce haine sa iau?..
Z- Mai repede, Heiley!
H- Ma grabesc!
K- Lasa’ma pe mine! (dand’o la o parte pe Heiley. Tranteste in geanta cateva haine.) Gata! Hai! Vrei sa o duc eu pe Sam? (Adevarul e ca Zozo era cam schilod)
Z- Ti se pare ca am nevoie de ajutor?! (Mai avea putin si il sufla vantul cu tot cu Samantha in brate. Cei 4 coboara jos. Zozo o pune pe Sam jos, langa tonberonul de la coltul strazii.)
Z- Si acum?
K- Asteptam pana apare cineva… Primu’ care are masina, cu aia fugim…
H- Da’ nu avem niciunul carnet…
K- N’am nevoie de carnet ca conduc Rolls Royce’u’lu’ taicatu’! (Masina tatalui lui Heiley tocmai parcase in fata blocului. Din ea coboara tatal lui Heiley si Jim, soferul lui. Cei 4 asteapta ca cei2 sa intre in bloc, dupa care se urca toti in masina. Kevin se asezase pe scaunul soferului, Heiley in dreapta si Zozo in spate cu Samantha. Neglijenta soferului familiei lui Heiley a facut ca cheile sa fie in contact. Masina demareaza in tromba.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Friends for ever Empty
MesajSubiect: Re: Friends for ever   Friends for ever Icon_minitime

Sus In jos

Friends for ever
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Angels Tokio Hotel :: Our Creations :: Fan Fiction-
Mergi direct la: